OBJAVE

Naši agrotehničari na Međunarodnom sajmu vježbeničkih tvrtki

Datum objave: 26. travnja 2024.

U srijedu 24. travnja naše su učenice i učenici završnog razreda zanimanja agrotehničar zajedno s profesorom Mirelom Višaticki bili na Međunarodni sajam vježbeničkih tvrtki koji se održao u Zagrebu u organizaciji Privatne gimnazije i ekonomske škole Katarina Zrinski.

Na sajmu su predstavljati svoju vježbeničku tvrtku “Smeđe zlato PG” koja se bavi prodajom lješnjaka, budući da Škola ima vlastiti nasad lijeske. Kroz nju se želi obučiti naše buduće poljoprivrednike o načinima prodaje poljoprivrednih proizvoda. Na Sajmu vježbeničkih tvrtki ocjenjivao se vizualni identitet tvrtke, posjetnice, prodajni katalog i letak, logo tvrtke, uređenje štanda, komunikacija s poslovnim partnerima, broj transakcija i ukupan promet (prihod).

Od profesorice Višaticki doznajemo kako nagradu nisu osvojili te da im je to izazov za iduću godinu. Dodaje kako su učenice i učenici bili odlični te su dobili puno pohvala od drugih mentora za prezentaciju i predstavljanje.

Tekst: A. B.
Foto: M. V.

Na linku možete pročitati izjavu naše maturantice Klare Krmpotić koju je dala za portal srednja.hr
https://www.srednja.hr/izborni-predmet/ucenici-iz-hrvatske-predstavili-svoje-vjezbenicke-tvrtke-bolje-otvoriti-ovaj-sajam-nego-bankomat/

Pročitajte još:

Skip to content