“Senzorna integracija branjem i kušanjem voća” zanimljiva je radionica na kojoj su i ove godine sudjelovali učenici OŠ Julije Kempfa.
Radionice su vodile nastavnice Kristina Gajić i Mirela Višaticki. U voćnjaku su učenici zajedno s učiteljicama i pomoćnicama u nastavi brali jabuke, te iste pripremali kao naribane i rezane na kockice. Osim u svježem obliku, kušali su i jabuke u soku te našoj poznatoj piti koju su izradili učenici zanimanja pekar i pomoćni pekar sa svojim nastavnicima i suradnicom u nastavi. U ovoj radionici pomogli su nam i učenici 3.b razreda, Patrik, Klara i Anamarija.
Na drugom dijelu radionice učenici su sudjelovali u pripremi i kušanju smoothija od voća i povrća a nakon toga obišli su praktikum za preradu voća i povrća.
Zahvaljujemo ravnateljici, učenicima, učiteljicama i pomoćnicama u nastavi na odazivu te se nadamo i daljnjoj ugodnoj suradnji.











